Kahve Falı


Dün Ülgencik ile buluşup yemek yedik. Mükemmel bir insandır kendisi, o da bu dünyaya ışık saçmak için gelenlerden biri. İçi dışı bir, deli dolu... Çok güzel şeyler hayal eder, mutluluk peşinde oradan buraya kanat çırpar, nereye eserse orada kamp yapar. Hele de Ulgen hatunu ile içki içiyorsanız farkına bile varmadan aşkın esiri olursunuz. Öyle bir konuşur ki uğruna roman yazmak isterseniz, Ferhat - Şirin halt etmiş siz şiir olup içine akmak istersiniz...  

Yaa işte bu hatunla Urumiçi Uygur Restaurant'daki yemek faslımız sonrası fal baktıralım dedik. Onun favori mekanı Turuncu Cafe! Burada Cengiz diye biri varmış, bizimkiler adamın müdavimleri. Ama biz dün gittiğimizde izinliymiş Cengiz, benim falıma Venüs baktı. Bundan yaklaşık 7 ay öncesinde de Yıldız diye bir abla falıma bakmıştı. Demişti ki sevgilin böyle koyu saçlı, yapılı bir adam. Seninle de evlenmeyi çok istiyor ama sen ona hep hayır diyorsun (Bullshit!) .As you know that Nick hem kel hem de hiç evlilik hayali yok:)

Neyse bu kez Venüs ablamızın baktığı kahve falını beğendiğim için bir de tarot kart açtırdım. Şu falcıların olayı hep mevcut durumu, geçmişi bilmeleri ama gelecek konusunda "yetersiz" bilgiler vermesi. Fallara tabi ki de inanmıyorum ama biliyorum ki bir şeyi çok istersen ve sürekli, doğru yerlerde isteklerinden yüksek sesle bahsedersen onlar sana bir şekilde gelir. Yeter ki sen çağırmaya devam et! 

İşte Venüs'ün bana söyledikleri:

* Sevgilin var ve senin sorumluluğunu almış resmen. İlişkiniz ciddi (Peki)
* Erkek arkadaşın 17 yaşından beri kendi parasını kendi kazanıyor, pek kolay bir hayatı olmamış. (Doğru sayılır - Nicky 16 yaşından beri çalışıyor)
* Kırmızı bir araba görüyorum burada ama bir de beyaz araba gelecek. (Arabamız evet kırmızı ama 2. araba ne alaka?)
* 8. ayda ben bir sınava girecekmişim ve devlet ile ilgili bir işim olacakmış. (Yok böyle bir şey, ama olabilir de)
* İşte kem gözler etrafımızda, kıskananlarımız falan varmış.
* İş yerinde beni çok soğuk ve ukala buluyorlarmış.
* Uçak ile gidilecek bir yerler varmış.
* Pazarlama işi gibi, bir yerden başka yere transfer gibi bir iş görüyormuş.
* Erkek çocuğumuz olacakmış.
* 10. ayda özellikle isteklerimizle ilgili bir gelişme olacakmış.
* Yine 8. ayda elime bir anahtar geçecekmiş, yeni bir mülk edinmek gibi (Yok öyle bir paramız, yalan)
* Falan, filan....


Not: Bu fincanlı resim bana ait değil, google search üzerinden buldum.

Yorumlar

  1. tavsıye uzerıne ıkı gun once tarot cafeye gıttım 50 lı yaslarda gul ablaya fal baktırdım. Ben burda ne yazsam bos bızzat gıdıp fal baktırmanız lazım gercekten bu kadarını beklemıyordum (546 770 13 08) telefonunu ıznıyle paylastım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fal konusunda hala turuncu cafeden başka bir yer arıyorsanız aklınız yok veya paranız çok demektir. her yere gidip baktıran biri olarak söylüyorum.

      Sil
  2. Bana bir arkadasim tavsiye etti hira hanimi telefonla bakiyo dedi once guvenemedim sonra yuzyuze bi cok falciyla gorustum noldu diye dusunup aradim cok samimi bir insan onceligi musteri memnuniyeti gercekten cok memnun kaldim arkadaslar tavsiye ederim hala bi sıkıntım oldukca ararim insan olarak super biri ve cok kuvvetli hisleri olan derin bi insan

    YanıtlaSil
  3. Fal için en doğru yere gitmişsiniz Turuncu cafe kadar profesyonel yapan bir cafe daha yok diğerleri bildiğiniz kalpazanlık yapıyor. 15-20 kişi çalışıyor. cengiz bey benimde idolüm ama venüs hanımında çok ismini görüyorum çok olumsuz yorumu yok. bazen dediklerine göre yıldızlar uyuşamayabiliyormuş. bende de mesela yıldız abla takılıp kalmıştı bir kere, ama telafi falı baktırdım venüs hanıma yönlendirdiler. 1-2 eksik harici söyledikleri oldukça başarılıydı.

    YanıtlaSil
  4. turuncu cafe falcıları favorimdir.

    YanıtlaSil
  5. Turuncu cafede parsa hanım inanılmaz bir kadın her gittiğimde bir falcıya baktırırım turuncu cafe'de bu sefer parsa hanıma yönlendirdiler, kadın amerika filanda falcılık yapmış aslı iranlıymış geçmiş ve gelecek ile ilgili söyledikleir inanılmazdı birde aslı çingen olan bir falcı var zeynep hanım onun söyledikleride çok etkilemişti, bunlar ikisine gönül rahtalığı ile baktırabilirsiniz hayatınız değişceğden emin olabilşirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Turuncu cafede parsa hanım inanılmaz bir kadın her gittiğimde bir falcıya baktırırım turuncu cafe'de bu sefer parsa hanıma yönlendirdiler, kadın amerika filanda falcılık yapmış aslı iranlıymış geçmiş ve gelecek ile ilgili söyledikleir inanılmazdı birde aslı çingen olan bir falcı var zeynep hanım onun söyledikleride çok etkilemişti, bunlar ikisine gönül rahtalığı ile baktırabilirsiniz hayatınız değişceğden emin olabilşirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. arkadaşlar sizin tavsiyeleriniz üzerine turuncu cafe ye gittim falcı uğura yönlendirdiler şuana kadar yemi ediyorum ankaarada böyle bir falcı görmedim kahve+ tarot baktırdım söyledikleri bir bir doğpru çıktı hiç yanılmadı adam kesinlikle gidin falcı uğura turuncu cafeye fal baktırın beni gerçekden anlıcaksınız emin olabilirisniz.

    YanıtlaSil
  8. Şuan fala ne kadara bakıyorlar acaba Turuncu cafede

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Walla bilemiyecegim ama pek de ucuz degildi diye hatirliyorum. Ama tabi ki orada da pazarlik gecerlidir:)

      Sil
    2. yeni falcıları varmış amon ve pedro diyorlar gittinizmi acaba nasıllar.

      Sil
  9. gül ablanın yeri diye biryere gittim. azerbeycan caddesinde. 2 arkadaş gittik rezillik bildiğiniz milleti dolandırma 10 tl fal diyip 30 ar tl aldılar bir kelişme dahil bilemediler.

    YanıtlaSil
  10. başka yere fal baktırmaya gitmiyoruz zaten. Daha düzgün bir yer yok

    YanıtlaSil
  11. Turuncu kafeye gittim tavsiyeler uzerine gayet iyi insanlar basak hanima gittim kendisi tatli birisi memnun sa oldum ben malatyadan turuncu kafeye özellikle gittim arkadaslar lutfen hem gidip hem olumsuz seyler yazmak emege saygisizlik yok beni dolandirdi yok bilmemne oldukca komiksiniz giderken sizi mutlu ederken iyiydi ama ?Tavsiyeleriniz üzerine bodrumlu erden hanima ulasabildim ama telden bir ay sonra rabdevu alabildim kadincagiz da gayet basarili ve zaten alaninin eni olmus birisi ve mutavazi.60 gun icinde bana baska bir kapı aci acti minnettarım .Kendisi oldukca pozitif bir insan buyucu hoca falan degil 60 gun sabrederseniz pamuk gibi bir hayat sizinle sabredemezseniz daha amaciniza ulasmadan surekli ne zaman ne zaman diye sorar ve saygisiz davranirsaniz derhal herseyi iptal eden birisi asla iftira ve sabirsizliktan hoşlanmaz. turuncu kafedeki falcilar da gayet tatli insanlar ve sizi dakikalarca dinliyorlar bir kisiyle degil gunde 30 40 50 kişiyle ilgileniyorlar siz onlara gidiyorsunuz onlar size iyi gelsin dinlesinler diye sonra iftira atiyorsunuz inanin dogru insanlara ne derseniz deyin asla yikamazsiniz ilahi adalat yiktirtmaz.Selamlar
    Bu arada bodrumlu erden hanima ulasmak isteyenmer icin erdenyakamoz@gmail.com
    dilerim niyeti kotu insanlara birsey sebep olsun ve asla ulasamasin erden hanima .
    Serpil Kocamaz

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar